Home » , » Advanced SystemCare 3.4.2.691

Advanced SystemCare 3.4.2.691

Written By Fidel Benitez on 2009. december 30., szerda | 9:20

advanced-systemcare-pro-final
Advanced SystemCare 3.4.2.691 | 9.8 Mb
A név ismerős? Nem véletlenül, az IOBit átdolgozta a nagy sikert aratott Advanced WindowsCare-t és a munka megérte a fáradtságot.
Azért, hogy emlékezzünk a nagy testvérre, középen ott virít az AWC! gomb, amit ha használatba veszünk, akkor az összes ellenőrzés és javítás lefut. A program egyéb szolgáltatásokkal is felvértezett, amely a Pro változat megvásárlásához kötött. Az ingyenes változat is megfelel a felhasználónak, mert olyan összetett segítséggel áll rendelkezésre, amelyet egy ingyenes alkalmazás eddig nem igazán tudott nyújtani. Az egyebek menüpontban három csoportba sorolva egyéb segédprogramokkal is rendelkezésre áll. Használható felszín a fehér és a fekete , amely még átlátszóvá is tehető.



A legnagyobb támogatás a fenn jobboldalon található “Helyreállító” amellyel - hiba bekövetkezése esetén - a korábbi mentésre visszaállítható!
Advanced SystemCare PRO (formerly Advanced WinodwsCare Professional) provides an always-on, automated, all-in-one PC Healthcare Service with anti-spyware, privacy protection, performance tune-ups, and system cleaning capabilities. This powerful and award-winning precision tool fixes stubborn errors, cleans out clutter, optimizes internet and download speeds, ensures personal security and maintains maximum computer performance automatically.
Download Links
Hotfile  |  Uploading  |  Depositfiles

0 comments:

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Recommend us on Google Plus
Subscribe me on RSS