Home » » Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.736

Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.736

Written By Fidel Benitez on 2009. december 22., kedd | 9:59



A Kaspersky Internet Security 2010 vírusirtó program teljes körű védelmet biztosít számítógépünk számára. Az anti-vírus motoron kívül beépített személyes tűzfalat, spam szűrőt, adathalászat elleni védelmet és szülői felügyelet modult is tartalmaz.

A Kaspersky Internet Security 2010 vírusirtó az Anti-Virus változat tulajdonságain túl még az alábbiakat is képes elvégezni:

A szoftver elemzi a weboldalakat és blokkolja az esetleges kártékony, web alapú tartalmat. Ezenkívül blokkolja a felugró ablakokat és reklámokat is, amelyek gyakran zavaróak, ráadásul a víruskészítők is gyakran használják őket, hogy személyes adatokat ellopó trójai programokat telepíthessenek fel a gépünkre.

A kártékony programok jelentős része megpróbálja megszerezni féltve őrzött felhasználóneveinket és jelszavainkat a Windows Protected Storage-ból az online bankszámlához, árverési oldalakhoz, internetes boltokhoz, chat szobákhoz, online játékokhoz, stb. A Kaspersky Internet Security ellenőrzi és meggátolja ezen kísérleteket.

A Kaspersky Internet Security 2010 kiszűri az adathalász e-maileket, és védelmet nyújt azokkal az oldalakkal szemben, melyek célja, hogy rávegyék a felhasználót banki adatainak megadására.

A vírusirtó segítségével a szülők egyes oldalak feketelistára helyezésével megvédhetik gyermeküket a nem kívánt internetes tartalmak megtekintésétől. Ezek a listák a gyermek korának függvényében változtathatók. Továbbá a szülők azt is megszabhatják, mennyi időt tölthet a gyermek az interneten.

Letöltés:
Rapidshare.com
Hotfile.com
Uploading.com

0 comments:

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Recommend us on Google Plus
Subscribe me on RSS