Home » , , » Norton Internet Security 2011

Norton Internet Security 2011

Written By Fidel Benitez on 2010. december 24., péntek | 5:48

A Norton Internet Security 2011 védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, trójai programok, férgek, botok és rootkitek ellen, valamint véd a hackerek ellen a kétutas tűzfallal segítségével.

Norton Internet Security 2011

 Download Norton Internet Security 2011

Megállítja a személyes adatlopást, a vírusokat, a kémprogramokat, a botokat. Védi a számítógépét, online tevékenységeit és személyi adatait mindenféle Internetes fenyegetéssel szemben. Véd az internetes támadások ellen, amelyek kihasználják a szoftverek sérülékenységeit. A szülői felügyelettel pedig segít, hogy gyermekei biztonságban legyenek az interneten. Nyilvános vezeték nélküli hálózatokhoz való csatlakozáskor automatikusan biztosítja a számítógép védelmét. Kizárja az adathalászó webhelyeket, és hitelesíti a megbízható webhelyeket. Elemzi a letöltéseket, fájlokat és alkalmazásokat, és tájékoztatja, hogy megbízhat-e bennük, mielőtt telepíti és használja azokat.

További jellemzők:
Vírus elleni védelem. Rootkit elleni védelem. Botok elleni védelem. Norton Threat Insight. SONAR2 viselkedés alapú védelem. Norton System Insight. Norton Safe Web. Intelligens tűzfal..Kémprogramok elleni védelem. Személyes adatok védelme. Impulzusszerű frissítések. Norton Insight Network. Norton Download Insight. Professzionális kéretlen levelek elleni védelem. Szülői tartalomszűrés.

1 comments:

Névtelen írta...

Nem tudom, de nálam nagyon lassú a gépem, amúgy jól végzi a munkáját a Norton.

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Recommend us on Google Plus
Subscribe me on RSS