Home » , » Hivatalos a dupla SIM-es Galaxy S

Hivatalos a dupla SIM-es Galaxy S

Written By Fidel Benitez on 2012. augusztus 21., kedd | 2:44

Tegnap délután a Samsung bejelentette a korábban már pletykált Galaxy S Duos névre hallgató okostelefonját, amely ugyan külsőre inkább a gyártó legújabb csúcsmobiljára hasonlít, ám belbecs tekintetében szinte azonos a két és fél évvel ezelőtt bemutatott Galaxy S-sel. Sajnos a mobil áráról egyelőre nem tudni semmit, a piaci debütálásának idejét pedig a mindig népszerű „hamarosan” szlogennel kerülték ki a sajtósok.

Hivatalos a dupla SIM-es Galaxy S
Samsung Galaxy S Duos

A két darab SIM-et fogadni (és szimultán kezelni is) képes telefon 4 colos érintőkijelzője 800×480 képpontos, az előlapi kamerája VGA felbontású, az 5 megapixeles hátlapi szenzora LED-es vakuval is ki lett egészítve, a HSDPA modeme maximum 7,2 / 5,76 Mbps le- és feltöltési sebességekre képes, az egymagos processzora 1 GHz-en ketyeg, a memóriájának kapacitása 512 MB, míg a microSD-vel bővíthető háttértára 4 gigabájtos.

További specifikációk: Google Android 4.0, FM rádió, szabványos hangkimenet, Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11n, A-GPS, 1500 milliamperes akku, 120 grammos súly, 122 × 63 × 10,5 milliméteres méret.

0 comments:

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Recommend us on Google Plus
Subscribe me on RSS