Home » » cFosSpeed 5.00 build 1560 Final

cFosSpeed 5.00 build 1560 Final

Written By Fidel Benitez on 2009. december 29., kedd | 9:24

A cFosSpeed segítségével kiaknázhatjuk az internet kapcsolatunkban rejlő összes tartalékot. Töltsön le és -fel párhuzamosan, teljes sávszélességgel!

cfos

cFosSpeed 5.00 build 1560 Final | Size : 5.7 MB


A cFosSpeed nem ígér olyat, amit ne tudna teljesíteni. Nem állítja magáról azt sem, hogy képes 300%-os sebességnövekedést elérni, viszont optimalizálja az adatátvitelt.
Legtöbb internetezővel biztosan előfordult már olyan eset, amikor egy adatállomány feltöltése közben szeretett volna böngészni vagy letölteni, de az rettentően lassú volt. Az aszimmetrikus kapcsolatoknál (ilyen például ADSL és a Chello) ez gyakori jelenség, de szerencsére lehet rajta segíteni. A cFosSpeed nevű program az adatfolyam optimalizálásával lehetővé teszi, hogy (ideális esetben) egyidejűleg mindkét irányban kihasználhassuk a maximális sávszélességet.
A cFosSpeed további előnye, hogy segítségével beállíthatjuk az egyes programok sávszélesség prioritását is. A széleskörű beállítások lehetővé teszik, hogy csökkentsük a válaszidőt (ping), aminek a játékosok fogják nagy hasznát venni. További különlegesség, hogy router mögül is működik, nem igényel külön beállítást.
Download full:
Hotfile
Or
Uploadbox

4 comments:

Névtelen írta...

Always use caution when incorporating dumbbell exercises into your exercise regime, as the risk of injury is greater than exercising with common fitness center devices.



My site - bowflex adjustable dumbbells

Névtelen írta...

A lot of isolation work outs - Compound work outs these kinds of as barbell and dumbbell bench
press ought to be the basis major stays of your
program to build a big chest.

Also visit my blog - Feedback

Névtelen írta...

There are numerous methods to boost the entertainment benefit and
bring up your commitment component to performing exercises.


Take a look at my homepage :: http://www.getfitnstrong.com/adjustable-dumbbells/dumbbell-sets/

Névtelen írta...

By adding from the Excess fat Gripz I've noticed that I'm equipped to now raise extra excess weight than prior to and I am also utilizing a lot more muscle tissues to perform my workout routines much
too.

Here is my web page free weights for sale used

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Recommend us on Google Plus
Subscribe me on RSS